It’s alive!

19. November, 2011

Zainteresirani javnosti z veseljem sporočam, da mi je uspelo dobiti mučno in dolgotrajno bitko vojno s hackersko/spamersko/virusno zalego, ki se je naselila v kosteh in bazah dotičnega WordPress bloga!

Podli sovražnik je premagan, Googlov embargo dvignjen in nadzorna plošča je nazaj pod mojo kontrolo. Uspelo mi je celo rešiti celoten obširen arhiv prejšne verzije Kratkočasnika s komentarji vred, na kar sem še posebej ponosen.

Skoraj leto je minilo od zadnjega zapisa. V tem času sem končno diplomiral in zamenjal službo, Portlandia pa se je medtem najbrž zamerila marsikateremu staremu bralcu (tudi meni). Ker tehnikalije sedaj delujejo korektno in ker na internetu še ni zmanjkalo zanimivih stvari, sem se odločil, da poskusim zadevo peljati naprej.

Vseeno nič ne obljubljam, mogoče bom kmalu spet obupal. Sploh v tej twittersko/tumblrski dobi neskončnih loopov recikliranja vsebin, ko zanimiva informacija ali frišen meme postane old in boring hitreje kot lahko klikneš like, love, +1 ali RT, kaj šele da spišeš WordPress objavo z dvema odstavkoma (ki sta nato po načelu TLDR itak odveč). Ampak ok. Recimo, da bom vztrajal pri stari formuli. Verjetno bo sicer manj teksta in več linkov, slikic in videov (zato tudi razširjen format), mogoče pa se kdaj posreči še kaj izvirnega, da ne rečem kreativnega. Umex npr. obljublja nove zabavne “gostujoče zapise” v njegovem stilu.

Osvežite zaznamke in RSS bralnike. Here’s to a fresh (re)start.


Komentarji (5)

 1. #
  Miša Brkež
  November 19th, 2011 at 16:15

  Odlično!

  Prav srčno se nadejam novim objavam. Naj ti bo mehka tipkovnica!

 2. #
  silvestre
  November 19th, 2011 at 18:05

  KONČNO!!! :D

 3. #
  Umex
  November 19th, 2011 at 20:47

  Nič ne obljubljam :P

 4. #
  Samo
  November 20th, 2011 at 00:01

  Tole je bilo pa prijetno presenečenje v RSS readerju!

  Keep it up, kar se mene tiče ena redkih kvalitetnih Slovenskih strani, fan že dolga leta.

  LP,
  Samo

 5. #
  cyco
  November 20th, 2011 at 16:42

  welcome back! Je bil že cajt :)

Komentiraj


blank